Albanian

# Article Title
1 Evolucioni: Shkencë E Mirë?
2 Mos u përgjigjni—Përgjigjuni! — (View English)
3 Krijimi: “Ku është prova?” — (View English)
4 Deklarata e Besimit — (View English)
5 Konfuzimi me kopjimin — (View English)
6 Racizmi Evolucionar — (View English)
7 Tha Kalvini: Zanafilla thotë ç’do të thotë — (View English)
8 Udhëheqës kishe, qëndron kundër evolucionit! — (View English)
9 Ja përse shumica e shkencëtarëve besojnë se bota është e vjetër — (View English)
10 Zbulimi i Përgjithshëm dhe i Veçantë — (View English)
11 Ringjallja dhe Zanafilla — (View English)
12 Mosha e Tokës: 101 evidenca për moshën e re të Tokës dhe të universit — (View English)
13 Basti i Paskalit
14 Si e krijon Zotin truri juaj?!
15 Evidenca për një botë të re
16 Diamantët: miku më i mirë i krijimbesuesit
17 Binjaket me dy ngjyra
18 Behemothët e tunxhtë të peshkopit Bell!
19 Një predikues rrugor thotë që krijimi ‘është çështja kyç’
20 Metamorfoza e pashpjegueshme e insekteve
21 Evidenca të arta për Përmbytjen e përshkruar tek Zanafilla
22 Kërkimet e fundit e ‘vënë në bisht’ teorinë për bishtin e palloit
23 Përdhunimi dhe Evolucioni
24 A krijoi Perëndia jetë në planetë të tjerë? — (View English)
25 Pemë suedeze, më të vjetra sesa universi?
26 Formimi natyralist i planetëve - tejet i vështirë
27 Lajmi i mirë!
28 Nëse e besoni apo jo–toka është e re!
29 Këta çojnë ungjillizimin e krijimit nëpër rrugë!
cat: 29
Product added to cart.
Click store to checkout.
In your shopping cart

Remove All Products in Cart
Go to store and Checkout
Go to store
Total price does not include shipping costs. Prices subject to change in accordance with your country’s store.