Albanian

# Article Title
1 Evolucioni: Shkencë E Mirë?
2 Mos u përgjigjni—Përgjigjuni! (View English)
3 Krijimi: “Ku është prova?” (View English)
4 Deklarata e Besimit (View English)
5 Konfuzimi me kopjimin (View English)
6 Racizmi Evolucionar (View English)
7 Tha Kalvini: Zanafilla thotë ç’do të thotë (View English)
8 Udhëheqës kishe, qëndron kundër evolucionit! (View English)
9 Ja përse shumica e shkencëtarëve besojnë se bota është e vjetër (View English)
10 Zbulimi i Përgjithshëm dhe i Veçantë (View English)
11 Ringjallja dhe Zanafilla (View English)
12 Mosha e Tokës (View English)
13 Basti i Paskalit (View English)
14 Si e krijon Zotin truri juaj?! (View English)
15 Evidenca për një botë të re (View English)
16 Diamantët: miku më i mirë i krijimbesuesit (View English)
17 Binjaket me dy ngjyra (View English)
18 Behemothët e tunxhtë të peshkopit Bell! (View English)
19 Një predikues rrugor thotë që krijimi ‘është çështja kyç’ (View English)
20 Metamorfoza e pashpjegueshme e insekteve (View English)
21 Evidenca të arta për Përmbytjen e përshkruar tek Zanafilla (View English)
22 Kërkimet e fundit e ‘vënë në bisht’ teorinë për bishtin e palloit (View English)
23 Përdhunimi dhe Evolucioni (View English)
24 A krijoi Perëndia jetë në planetë të tjerë? (View English)
25 Pemë suedeze, më të vjetra sesa universi? (View English)
26 Formimi natyralist i planetëve - tejet i vështirë (View English)
27 Lajmi i mirë! (View English)
28 Nëse e besoni apo jo–toka është e re! (View English)
29 Këta çojnë ungjillizimin e krijimit nëpër rrugë! (View English)
cat: 29
Product added to cart.
Click store to checkout.
In your shopping cart

Remove All Products in Cart
Go to store and Checkout
Go to store
Total price does not include shipping costs. Prices subject to change in accordance with your country’s store.