Explore
Back to Topics
Page 2 of 3 (29 Articles)
Basti i Paskalit
Basti i Paskalit
nga Russell Steyne
Si e krijon Zotin truri juaj?!
Si e krijon Zotin truri juaj?!
nga Adrian Bates
Evidenca për një botë të re
Evidenca për një botë të re
nga Russell Humphreys
Diamonds: a creationist's best friend (Albanian)
Diamantët: miku më i mirë i krijimbesuesit
nga Jonathan Sarfati
Binjaket me dy ngjyra
Binjaket me dy ngjyra
Behemothët e tunxhtë të peshkopit Bell!
Behemothët e tunxhtë të peshkopit Bell!
nga Philip Bell
Një predikues rrugor thotë që krijimi ‘është çështja kyç
Një predikues rrugor thotë që krijimi ‘është çështja kyç’
nga Russell Wallace
Metamorfoza e pashpjegueshme e insekteve
Metamorfoza e pashpjegueshme e insekteve
nga Daniel Devine
Evidenca të arta për Përmbytjen e përshkruar tek Zanafilla
Evidenca të arta për Përmbytjen e përshkruar tek Zanafilla
nga Jack Lange
Kërkimet e fundit e ‘vënë në bisht’ teorinë për bishtin e palloit
Kërkimet e fundit e ‘vënë në bisht’ teorinë për bishtin e palloit
nga David Catchpoole
Përdhunimi dhe Evolucioni
Përdhunimi dhe Evolucioni
A krijoi Perëndia jetë në planetë të tjerë?
A krijoi Perëndia jetë në planetë të tjerë?
nga Gary Bates

Would you like to translate CMI materials?

If you are interested in translating materials from our website and/or from Creation magazine, the Journal of Creation or one of our publications (eg. The Creation Answers Book, Stones and Bones, 15 Reasons to Take Genesis as History etc.), please read our translation guidelines and then contact our Translations Facilitator to get the process started.