Explore
Back to Topics
Page 1 of 3 (29 Articles)
Mosha e Tokës
Mosha e Tokës
nga Don Batten
Metamorfoza e pashpjegueshme e insekteve
Metamorfoza e pashpjegueshme e insekteve
nga Daniel Devine
Lajmi i mirë!
Lajmi i mirë!
nga Don Batten
Deklarata e Besimit
Deklarata e Besimit
Tha Kalvini: Zanafilla thotë ç’do të thotë
Tha Kalvini: Zanafilla thotë ç’do të thotë
nga Jonathan Sarfati
Nëse e besoni apo jo–toka është e re!
Nëse e besoni apo jo–toka është e re!
nga Tas Walker
Diamonds: a creationist's best friend (Albanian)
Diamantët: miku më i mirë i krijimbesuesit
nga Jonathan Sarfati
A krijoi Perëndia jetë në planetë të tjerë?
A krijoi Perëndia jetë në planetë të tjerë?
nga Gary Bates
Formimi natyralist i planetëve - tejet i vështirë
Formimi natyralist i planetëve - tejet i vështirë
nga Michael J. Oard
Evidenca për një botë të re
Evidenca për një botë të re
nga Russell Humphreys
Behemothët e tunxhtë të peshkopit Bell!
Behemothët e tunxhtë të peshkopit Bell!
nga Philip Bell
Përdhunimi dhe Evolucioni
Përdhunimi dhe Evolucioni

Would you like to translate CMI materials?

If you are interested in translating materials from our website and/or from Creation magazine, the Journal of Creation or one of our publications (eg. The Creation Answers Book, Stones and Bones, 15 Reasons to Take Genesis as History etc.), please read our translation guidelines and then contact our Translations Facilitator to get the process started.