Also Available in:
This article is from
Creation 16(1):6, December 1993

Browse our latest digital issue Subscribe
Editor’s note: As Creation magazine has been continuously published since 1978, we are publishing some of the articles from the archives for historical interest, such as this. For teaching and sharing purposes, readers are advised to supplement these historic articles with more up-to-date ones available by searching creation.com.

Elävät fossiilit: Comptonia-saniaiset ja molukkiravut

, Luominen 3:36

comptonia_peregrina
Edellä: Elävä Comptonia peregrina Pohjois-Amerikasta.

Alla: Sama Comptonia-laji fossiilina, oletettavasti miljoonia vuosia vanhempana. Evoluutiota ei ole tapahtunut.
ancient_comptonia
limulus_polyphemus
Edellä: Eläviä amerikanmolukkirapuja, Limulus polyphemus.

Alla: Limulus-fossiili Solnhofenin kalk­ki­ki­ves­sä – ylempi jurakauden kerrostuma (oletettavasti noin 140 miljoonan vuoden ikäi­nen). Tämä on vakava haaste evoluutiolle.
ancient_limulus

Suurin osa ihmisistä ei tiedä, että on olemassa liioittelematta satoja erityyppisiä eläviä eläimiä ja kasveja, joiden peruspiirteet ovat pysyneet muuttumattomina fossiileihin verrattuna. Tämän tosiasian vuoksi on vaikea uskoa, että elävien eliöiden ja niitä vastaavien fossiilien välillä olisi ollut miljoonia kuviteltuja kehitysopillisia vuosia.

Luominen-lehdessä on esitelty esimerkkejä elävistä fossiileista Dr ystävällisellä luvalla, jonka valvonnassa onkin maailman suurin elävien fossiilien kokoelma. Tämä uskon varassa rahoitettu kokoelma on näytteillä Dr Schevenin LEBENDIGE VORWELT-luomismuseossa (Unterm Hagen 22, D-58119 Hagen, Saksa).

Fossiiliaineiston vastaansanomaton viesti kertoo muuttumattomuudesta, ei kehittymisestä. Tietenkin monet eliöt ovat kuolleet sukupuuttoon, eikä niitä siten enää voida löytää elävinä, mutta myöskään niissä ei ole havaittavissa merkkiäkään todellisesta kehittymisestä vaan läpi fossiiliaineiston ne pysyvät samana.