Explore
Also Available in:

Hyviä uutisia maailmalle

Creation Ministries International antaa ylistyksen ja kunnian Jumalalle Luojana sekä vahvistaa Raamatun totuuden maailman ja ihmiskunnan todellisesta alkuperästä ja historiasta.

Osa tätä todellista historiaa ovat myös huonot uutiset: Ensimmäinen ihminen, Aadam, kapinoi Jumalan käskyä vastaan, jonka seurauksena kuolema, kärsimys ja ero Jumalasta tulivat maailmaan. Seuraukset näkyvät kaikkialla ympärillämme. Kaikki Aadamin jälkeläiset ovat syntisiä hedelmöittymisestään alkaen (Ps. 51:7), ja jokainen heistä on tullut osalliseksi tähän kapinaan (syntiin). Siksi he eivät voi elää pyhän Jumalan kanssa, vaan heidät on tuomittu eroon Jumalasta. Raamattu sanoo, että ”kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla” (Room. 3:23), ja sen tähden kaikkia voi kohdata ”rangaistukseksi iankaikkinen kadotus Herran kasvoista ja hänen voimansa kirkkaudesta” (2. Tess. 1:9).

Mutta hyvät uutiset ovat siinä, että Jumala on tehnyt asialle jotain. ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä” (Joh. 3:16).

Jeesus Kristus, täysin synnitön Luojamme, kärsi ihmiskunnan puolesta synnin rangaistuksen, joka on kuolema ja ero Jumalasta. Hän teki tämän täyttääkseen Isänsä Jumalan vanhurskauden, pyhyyden ja oikeudenmukaisuuden vaatimukset. Jeesus oli täydellinen uhri; Hän kuoli ristillä, mutta voitti kuoleman nousemalla kolmantena päivänä kuolleista. Jokainen, joka todella uskoo Häneen, katuu syntejään ja luottaa Häneen (ennemmin kuin omiin ansioihinsa), saa tulla jälleen Jumalan luo ja elää iankaikkisesti Luojansa kanssa.

Sen vuoksi: ”Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen” (Joh. 3:18).

Kuinka ihmeellinen Pelastaja – ja kuinka ihmeellinen pelastus onkaan Kristuksessa, meidän Luojassamme!